برخورد ۲ خودرو سواری در جاده اسفراین یک فوتی و ۲ مصدوم برجا گذاشت آپارتمان‌نشینی، نور خورشید و کمبود ویتامین دی! قتل غیرعمد با تماس یک مزاحم! حادثه در یک شهربازی| حدود ۳۰ نفر از چرخ‌وفلکِ وارونه، آویزان ماندند مرگ ۶ حاجی بر اثر گرمازدگی اغفال دختر جوان با شگرد ازدواج و مهاجرت به اروپا توسط شاگرد قهوه‌خانه تصادف پژو ۴۰۵ در روستای بوژان نیشابور پنج مصدوم برجا گذاشت (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل فجیع مرد ثروتمند به‌خاطر طمع ۱۴میلیاردی دوستانش! ضرب‌الاجل تعزیرات برای سازمان‌های هواپیمایی و حمایت سلول درمانی، درمان «زخم پای دیابتی» را ممکن ساخت دومین جسد حادثه معدن شازند از زیر آوار بیرون کشیده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) بازگشایی جاده چالوس بعد از ۳ روز (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل خونین به خاطر فحاشی! واکنش سردار کمالی به خبری در مورد کاهش مدت سربازی سودای شکار کبوتر بالای تیر برق، جان جوان مشهدی را گرفت! صدور مجوز تاسیس مرکز منطقه‌ای اقلیم سازمان جهانی هواشناسی در تهران ریزش معدن در محدوده جاده اراک-توره | ۴ نفر در زیر آوار (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) جزئیات استخدام نیروی جدید در پلیس آیا گرمای هوا باعث تشدید میگرن می‌شود؟ ابتلای ۹۰ نفر به تب دنگی در کشور تا ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
سرخط خبرها

سمبوسه، پیش‌غذایی با اصالت جنوبی است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۹۹۶۲۸
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۲
سمبوسه، پیش‌غذایی با اصالت جنوبی است+ طرز تهیه
سمبوسه یک غذای محبوب بین المللی است که طعم و مزه تند و لذیذی دارد. این غذا را می‌توان به عنوان پیش‌غذا و یا یک میان‌وعده نیز سرو کرد.

مقدم | شهرآرانیوز؛ سمبوسه جزو پیش‌غذا‌ها یا فینگرفود‌های بسیار خوشمزه و پرطرف‌دار ایرانی است که اصالت جنوبی دارد. بسیار ساده و راحت هم پخته می‌شود. این غذا را می‌توان با مایه‌های مختلفی آماده کرد مانند سیب‌زمینی، گوشت و اسفناج. هم‌چنین از هرنوع نان نازک یا خمیر می‌توان برای پیچیدن آن استفاده کرد. تندبودن سمبوسه و صرف آن با سس تند، از ویژگی‌های این پیش‌غذای جنوبی است.

مناسب برای:
۶ نفر
زمان تهیه:
۶۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه سمبوسه:

نان لواش برش‌خورده: ۱۲ تکه
سیب‌زمینی درشت: سه عدد
جعفری خردشده: نصف‌پیمانه
کره: ۵۰ گرم
سیر: سه حبه
فلفل قرمز: ۱.۸ قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز نیم‌کوب: نصف قاشق چای‌خوری‌
زیره سبز: ۱.۸ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

روش تهیه

سیب‌زمینی‌ها را بپزید و پوره کنید. برای این کار می‌توانید از پوره‌ساز، رنده یا گوشت‌کوب استفاده کنید. جعفری خردشده، سیر له‌شده و کره را همراه نمک و ادویه‌ها به پوره اضافه کنید. نان لواش را از درازا به شکل مستطیل برش بزنید. اگر نان خشک شده است، قبل از برش‌زدن، کمی آب روی آن اسپری کنید. یک تکه نان را بردارید و روی سطح کار بگذارید. با قاشق مقداری از مایه سمبوسه را در گوشه پایین نان قرار دهید و آن را به شکل سه‌گوش با زاویه ۹۰ درجه بپیچید تا سمبوسه‌ای ظریف و محکم داشته‌باشید.

روغن را در ظرفی گود بریزید تا سمبوسه‌ها هنگام سرخ‌شدن به‌خوبی در روغن غوطه‌ور شوند. روغن که داغ شد، کمی زردچوبه درون روغن بریزید. سمبوسه‌ها را یکی‌یکی داخل روغن بگذارید و تا زمانی که به‌خوبی طلایی نشده‌اند، به سرخ‌کردن ادامه بدهید. سمبوسه‌ها را پس از سرخ‌شدن روی دستمال بچینید و روغن اضافی‌شان را بگیرید. سپس با سس کچاب تند سرو کنید.

فوت آشپزی:

سمبوسه را درون فر هم می‌توانید درست کنید. با این روش، میزان تردی آن کمتر خواهد شد. به جای سرخ‌کردن سمبوسه‌ها باید آن‌ها را درون سینی فر بچینید و ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. قبل از قراردادن سمبوسه‌ها داخل فر، روی نان‌ها کمی روغن بمالید. پس از ۱۰ دقیقه، اگر یک روی سمبوسه‌ها طلایی شده بود، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود.

* برای درست‌کردن سمبوسه سیب‌زمینی با پنیر، داخل مایه ترکیبی و روی نان‌ها می‌توانید مقداری پنیر پیتزا بریزید.
برای درست‌کردن نان سمبوسه، در روشی دیگر، می‌توانید ابتدا نان را به شکل قیف درآورید، سپس داخل آن را با مایه سمبوسه پر کنید.

طرز تهیه سمبوسه | پیش‌غذا با اصالت جنوبی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->